joi, 14 martie 2013

Ce înseamnă să te naști din nou

Aștept de 2 săptămâni această scrisoare de la Anca, dar mai ales veștile bune, care acum pot sa curgă mai lin, stresul a mai scăzut, lucrurile merg spre bine..Nu voi adăuga nimic, nici măcar diacritice:) textului Ancăi, deoarece vreau sa las sufletul ei de mamă care a trecut printr-un an teribil și stresuri majore să se verse aici..Azi Tudor a fost complet detubat, merge spre bine, e stabil, dar cea mai impresionantă chestie, i-a apărut o iritație după ureche în formă de inimă...cuvintele sunt de prisos, Doamne îți mulțumesc pentru această minune, această viață, toate sunt în mâna Ta supremă! Și ne rugăm pentru suflețelul care a mers la Cer...și familia lui.
Salutari,

ma pregatesc de cateva zile sa iti scriu, dar parca nu imi gasesc cuvintele, traiesc niste sentimente pe care inca nu le pot defini foarte bine, e bucurie, emotie, speranta, tristete in acelasi timp, nu stiu e ceva greu de definit, dar trebuie sa ne obisnuim cu aceste sentimente si sa mergem mai departe si sa ne incredem in continuare in Dumnezeu ca lucrurile vor fi din ce in ce mai bune.

Azi s-au implinit doua saptamani de cand Tudor a renascut, doua saptamani speciale, pline de optimism, de speranta, de momente grele, dar Slava Domnului pana acum totul e bine si Tudor prinde forte in fiecare zi.

Acea noapte, pentru ca s-a intamplat intr-o noapte, a fost cea mai grea noapte din viata noastra, o noapte de emotii traite la intensitate maxima, de la o extrema la alta. 
Am primit vestea in jurul ore 21 si am fost anunati ca in jur de ora 1, daca totul decurge ok la prelevare, Tudor va intra in sala de operatii pentru a fi pregatit. Nu pot va iti descriu ce am simtit in acele momente, stiam ca se poate intampla orice, ca poate sa fie bine, dar in acelasi timp ...se poate termina totul. Asadar am avut 2 ore in care il puteam tine in brate, sa  ii simtim caldura, sa ii simtim  inimioara acea bolnavioara batand cu putere, sa il umplem de sarutari sa ii spunem cat il iubim si sa ne rugam ca totul sa decurga cum trebuie si sa il putem tine in brate cat mai curand.
La ora 23 a fost transferat in sectia de terapie intensiva si intubat, ca sa fie pregatit pentru operatie. La ora 1 si 20 a intrat in sala de operatie, trebuia sa fie pregatit pe cand sosea "noua viata" pentru ca totul trebuie sa se miste foarte repede si aici totul e ca pe banda rulanta dupa un plan foarte exact stabilit. 
Am stat toata noaptea la usa sali de operatie, doar, doar, va iesi cineva sa ne spuna cum decurge interventia si sa asteptam ca cel mai pretios dar primit de Tudor de la Dumnezeu sa ajunga in clinica. Nu cred ca cineva isi poate imagina ce poti simti im momentul in care stii care vezi trecand prin fata ochilor tai "viata" copilului tau. Ne-am rugat mult si in aceea noapte si de atunci incoace pentru sufletelul pe care Dumnezeu l-a trimis in viata noastra. Imi e foarte greu sa scriu, ma doare sufletul, nu stiu de ce lucrurile trebuie sa fie asa in viata, dar Dumnezeu are planurile Sale si El stie de ce e asa, noua nu ne ramane decat sa ne incredem in planurile Lui si sa il urmam in ceea ce decide in vietile noastre.
La ora ora 8, 30 dimineata am avut primele vesti despre Tudor, am rugat un medic chirurg cardiolog, pe care il intalnisem de foarte multe ori pe sectia de cardiologie, sa intre in sala si sa ne dea ceva vesti legate ce Tudor. A iesit afara dupa 15 minute si ne-a spus in limba romana " nu e foarte bine, dar e bine".
Daca pana atunci simteam o liniste si o pace in suflet, cum nu am mai simtit niciodata pana atunici, si stiu ca asta se datoreaza in cea mai mare masura rugaciunile voastre, ale tuturor, pentru care va suntem pe veci recunoscatori, in momentul in care am primit vestile de la acest doctor, am fost total cuprinsi de panica, parca de atunci timpul a ramas pe loc, fiecare minut parea o eternitate, iar nervii ne erau intinsi la cote maxime. La ora 10.30 a iesit din sala si doamna profesor cardiolog Ina Michel Behnke, cea care s-a ocupat de cazul lui Tudor cu tot devotamenul si implicarea posibila, si ne-a spus ca totul e gata, Tudor e stabil si ca in urmatarele 2 ore va fi transferat in sectia de terapie intensiva. Am reusit din nou sa respiram, iar cand a iesit si chirurgul din sala si ne-a spus ca totul a iesit perfect am simtit ca plutim. Stiam ca vor urma zile grele, dar renastea speranta noastra de a il avea pe Tudor alaturi de noi, am prins puteri din nou. 
Pana acum Tudor a evoluat bine, Slava Domnului,  a trecut cu bine peste primele etape ale recuperarii. 
Traim  cu adevarat o MINUNE, o minune a lui Dumnezeu, savarsita prin oameni, prin intrega echipa de medici de aici, carora le multumim din suflet.
Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi, rugaciunile noastre, ale voastre, ale tuturor au fost ascultate de Dumnezeu si ne  rugam  ca Domnul sa va binecuvanteze inzecit  pe fiecare dintre voi, familiile, casele.

Sa dea Dumnezeu ca de acum incolo toate vestile despre Tudor sa fie vesti bune.



12 comentarii:

  1. Doamne cat ma bucur sa aud vesti bune despre Tudor.cat, ma bucur sa citesc de bine despre Tudor.Multa , multa sanatate, insanatosire grabnica si liniste si usurare sufletesca familiei.cu drag,din Muenchen

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa ma opresc din plans...este un plans de bucurie. Inca o data vad mana Lui Dumnezeu care inca mai lucreaza si face minuni. Cand am citit aceste randuri,parca am trait alaturi de voi in locul acela.Nu a fost usor cu siguranta sa stai ore in sir in fata usii salii de operatie si sa n-ai nici o veste atata timp despre starea copilului tau. Ma rog in continuare sa fie totul bine ,o sa ne plimbam cu carucioarele in parc nu peste mult timp :)
    Sa va dea Dumnezeu putere in continuare si totul sa fie bine! Suntem alaturi de voi!
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plans mult si doar dupa cateva opriri ca sa imi sterg lacrimile si sa mi se limpezeasca ochii am putut citi integral povestea voastra. Multa sanatate va doresc micutului vostru!
    O alta Adriana

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne multumesc si multumim ! Ma bucur pentru voi si pentru Tudor ! Va doresc clipe FRUMOASE SI USOARE IMPREUNA traite cu aceeasi intensitate cu care ati trait si aceste cliepe grele !
    Va admir pentru tenacitatea cu care ati luptat pentru viatza lui Tudor si taria cu care ati crezut ca se poate intampla CEVA si pana la urma TOTUL sa fie BINE !

    Cu drag Calin !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne bucura enorm sa auzim asemenea vesti bune,va dorim foarte multa sanatate si putere, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati impreuna de familia frumoasa pe care o aveti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumim tuturor de mesaje, e foarte important sa simtă Tudor si familia lui susținerea voastră. El este destul de stabil dar au apărut ceva probleme la un plămân, sperăm să le depășească cu bine!
    Domnul să vă binecuvinteze pe toți!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani de ziua lui Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  8. When I click your RSS feed it looks like a whole lot of weird text, is the issue on my side?
    Thought I would comment and say cool theme, did you code it on your own? It looks really good!
    Eldon Bilder
    softtrending

    RăspundețiȘtergere
  9. Many thanks for discussing this fantastic written content on your website. I came across it on google. I may check to come back once you post additional aricles.
    hey all, I used to be simply checkin' out this blog and I actually admire the premise of the article, and have nothing to do, so if anyone want to to have an
    Korean Air Purifier Brands

    Negative Ion Generator Reviews Consumer Reports

    Air Purifier Made In Germany

    RăspundețiȘtergere
  10. First-rate site I tend to be of the same opinion with most of what you wrote. I would like to see more posts on this. I will bookmark and come back.
    Hello Is it okay if I go sort of away from the topic? Im tryin to read your post from my brand new Macbook although it wont show correctly (a few of the buttons are shopbymark

    RăspundețiȘtergere