miercuri, 10 octombrie 2012

Sa ne traiesti pui drag si scump!

Azi bebe Tudor implineste 1 an. Acest pui de om a trait in acest an cat altii nu traiesc in toata viata lor, suferinta, durere, dificultati, operatii, tratamente. Azi nu voi detalia aceste aspecte, cred ca vi le imaginati si voi, ce implica de fapt doua operatii pe cord deschis si cele aproape 8 luni de spitalizare continua.
Azi vreau sa ne bucuram pentru Tudor, pentru ce a facut si face Dumnezeu cu el si prin el si mai ales ca in ciuda tuturor dificultatilor acest pui de om continua sa fie un exemplu pentru noi si o mare binecuvantare pentru familia  lui. De ce -urile nu isi mai gasesc demult locul in familia Tiplea, ei stiu ca acesta este un drum fara intoarcere si au ales sa lupte pana la ultimul strop de resursa, energie, suflu, pana la limite care va depasesc (garantat!) imaginatia..


Nu stiu ce sa ii urez azi lui Tudor, parca eternele clisee gen "sanatate, fericire etc" imi par oarecum puerile si ciudate in contextul actual, cred ca ii doresc cel mai mult sa ramana la fel de puternic, un exemplu pentru noi dar mai ales o inspiratie! Sunt oameni aparent perfecti in vietile noastre, sau se cred perfecti, care sunt atat de absorbiti de ei insisi incat nu ne marcheaza cu nimic existenta, nu au nimic de dat,  dar sunt altii care prin modul in care trec prin viata, calitatea vietii si lupta cu imperfectiunile lor iti marcheaza existenta intr-un fel special, iti umple viata si sufletul si te invata despre credinta mai multe lucruri decat 100 de predici...

Si da, uneori se intampla sa iubesti oameni fara sa ii cunosti, fara sa ii fii vazut personal, dar de care te simti mai apropiat decat de propriile rude uneori, asa este bebe Tudor pentru mine, un puiut drag care cand va fi mare sper sa isi aduca aminte de mine, de noi, de voi, de toti cei care suntem alaturi de el si il amintim in rugaciuni!

Te iubesc bebe Tudor!

Un comentariu:

  1. Din toata inima si cu toata sinceritatea "La Multi Ani Fericiti alaturi de familia ta." - Luci Rau

    RăspundețiȘtergere