luni, 10 septembrie 2012

Bebe Tudor la 11 luni

În cazul în care încă vă întrebați dacă bebe Tudor e in spital, răspunsul este DA, este încă în spital, mai exact de 210 zile...și mai are de stat, mai mult ca sigur aniversarea de 1 an va fi acolo. Nu mai am putere să scriu mai mult așa ca voi posta un fragment dintr-un email primit ieri de la Anca, mama lui Tudor, voi reveni cu noutăți medicale probabil în cursul săptămânii viitoare când se va lua o decizie legată de o nouă intervenție medicală:


"In sfarsit am prins cateva clipe ca sa iti scriu. Sincer nici nu mai stiu ce sa iti scriu. Tudor e destul de bine acum, continua tratamentul pentru inima. Are zile mai bune si zile mai rele, de exemplu ieri nu s-a simtit foarte bine, dar azi, Slava Domnului e mai bine, se pare ca a prins iar ceva virus si pe el cel mai mic virus il destabilizeaza. Sper ca va merge bine in continuare. De mancat inca nu mancam cu sticluta, doar ceai bea  cu sticla, laptele in primesteste pe sonda, pentru ca primeste un lapte special mai usor de digerat pentru stomac si care are un gust oribil si nu vrea sa il bea (probabil nici nu ar putea sa il bea tot, ca eun efort prea mare pentru el). Facem o gramada de terapii de reabilitare (gimnastica medicala, logopedie, etc) si cateodata suntem cam suparati ca ne cam chinuie cu miscarea. Inca nu poate sa zambeasca si nici sa gangureasca, incearca el micutul, dar nu prea ii reusese inca, toate la timpul lor. Peste 2 zile
implineste 11 luni, si se pare ca si aniversarea de 1 an o va face tot aici, nu conteaza important e ca sa fie bine intr-un final.

ce sa iti mai zic, e din ce in ce mai greu dintoate punctele de vedere si material, si psihic si parca am obosit dar trebuie sa mergem mai departe pentru ca lupta inca nu e gata..............de acum incepe si greul abia acum urmeaza. Ne rugam la Dumenzeu sa fie totul bine, sa ne dea putere si intelepciune sa mergem mai departe."
 

Și câteva poze cu Tudor...






Te așteptăm acasă sănătos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu