marți, 12 iunie 2012

Se împlinesc 4 luni...

Peste câteva zile se împlinesc 4 luni de când bebe Tudor este în spital, din păcate aș fi vrut să am vești din cele mai bune însă nu le am încă. Situația nu este foarte stabilă, Tudor este în recuperare, dar mereu apare câte ceva care îi face pe părinți să se întrebe cu îngrijorare cât mai au de stat în spital (operația pe inimă a decurs ok, dar a fost urmată de diverse complicații, septicemie, stop respirator, stop cardiac, etc...).
Jocul acesta al incertitudinii este foarte periculos pentru minte și sănătatea emoțională, nici nu pot să îmi imaginez ce înseamnă să stai 4 luni de zile lângă un copil bolnav, la care nici o zi nu seamănă cu cealaltă, iar sufletul de mamă să îți fie împărțit între copilul de acolo și cel de acasă care se topește de dorul tău, căruia cele câteva zile de vizită nu compensează lipsa ta de câteva luni. Anca, pentru mine asta înseamnă putere, chiar daca uneori nu te simți deloc așa, faptul că mergi înainte și lupți pentru viața copilului tău, cu oricine sau cu orice trebuie ca să câștigi, este dovada de putere maternă supremă.
Sper să revin curând cu vești bune, măcar cu un termen la care Tudor va putea ieși din clinica AKH cu bine. Până atunci vă las cu pozele primite de curând de la părinți.







8 comentarii:

  1. Multa sanatate, Tudor; va dorim sa reveniti in curand acasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne rugam ca Tudor sa mearga cat se poate de repede acasa. Ma rog si pt. parinti sa aiba putere in continuare sa se roage pentru el.

    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S: Tudor arata bine in pozele actuale. Eu sper ca asta sa fie un semn bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat de mai multe ori sa las comentarii..dar nu s-au trimis. Inca o data, ne rugam pt. micutul Tudor sa ajunga curand acasa si pt. parinti sa aiba puterea de a se ruga in continuare pentru el. Tudor arata mult mai bine in pozele actuale, sa speram ca asta este un semn bun.

    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim, speram ca se apropie si aceea zi. Anca Tiplea

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim. Speram ca aceea zi sa se apropie. Doamne ajuta. Anca Tiplea

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate Lui Tudor si parintilor din partea fam Antohi . Va asteptam pe toti acasa

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,

    cum mai este Tudor?

    RăspundețiȘtergere