marți, 25 octombrie 2011

Incepand de azi puteti dona online- Starting today you can donate online

Puteti accesa aplicatia din partea dreapta pentru donatii online (direct de pe card sau prin cont Paypal), ii multumesc lui Radu Negulescu (Loading media) pentru ajutor.

Deocamdata astazi (pana se primeste codul de la Paypal care da acces full pt plati direct de pe card) puteti dona daca va creati un cont de Paypal (este foarte simplu de creat, trebuie sa urmati instructiunile) pe care il puteti oricand folosi pt plati/incasari online.
Incepand de maine va fi posibila plata direct de pe card, vom da oricum o postare de instiintare si va multumim tuturor pentru suport.

Starting today you can donate on-line!

Please use the application on the right for on-line donations (using a credit card or by using your paypal acount). Thanks to Radu Negulescu (Loading media) for the help provided.
For now (until Paypal grants full access to make donations using your credit/debit cards) you can donate by creating a Paypal account (it is very easy to create , just follow the intructions)
Starting tomorrow you will be able to pay directly from your card. We will be letting you know when that’s ready, thank you all for your support.

2 comentarii:

  1. Buna,
    Haideti sa demonstram ca dragostea nu are limite, sa il ajutam pe Tudor sa se faca bine. Am aflat azidimineata ca a reusit sa plece si a ajuns cu bine in Austria dar stim bine ca de fapt calvarul nu s-a sfarsit. Tudor mai are nevoie de operatii din cate am inteles.Sa nu-l lasam de izbeliste. Intotdeauna mi-am dorit sa nu mai fiu saraca, dar in acelasi timp nu a-si da bucuria de a traii alaturi de cei dragi sanatosi pentru numic in lume. Cred ca acei cativa lei pe care ii dam pentru inima lui Tudor nu ne face mai saraci dar cu siguranta ne vor face fericiti ca am contribuit, ca am ajutat la fericirea altora a lui Tudor si a parintilor lui. Nimic pe lumea asta nu te face mai fericit decat zimbetul copilului tau, primii lui pasi, prima data cand spune MAMA...sunt clipe pe care nu le uiti niciodata. Eu cred ca Tudor se va face bine si Anca ne va trimite poze pe mail cu el mergand pe bicicleta peste vre-o 3 ani...E greu sa-ti spui parerea despre situatia lui Tudor, ce ne ramane de facut este sa ne rugam incontinuu si sa-i ajutam si financiar atat cat poate fiecare. Anca fi tare....O colega.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va tinem pumnii stransi si va asteptam cu vesti bune !

    RăspundețiȘtergere