sâmbătă, 29 octombrie 2011

Tudor a ajuns la Viena - Tudor has arrived to Vienna

Miercuri Tudor a fost transportat la Viena, in ciuda unui drum lung (noroc ca nu a fost pe drumurile din Romania ci pe autostrada), a ajuns cu bine, doar ca starea lui nu este cea mai buna. Din pacate are o pneumonie, trebuie tratat si stabilizat inainte de a intra luni in operatie. Momentan el se afla la terapie intensiva si se fac toate demersurile in vederea realizarii operatiei in cursul zilei de luni.
 Operatia este una foarte grea, de reconstructie a inimii, prima dintr-un sir care  vor urma, se estimeaza ca timp de durata 12 ore.
Multumim tuturor care sunteti alaturi de familia Tiplea, asteptam in continuare donatiile voastre prin orice modalitate puteti, dar Tudor are nevoie mai ales de rugaciunile voastre in special luni  cand va avea loc operatia.

Mai jos poze de ieri...



On Wednesday Tudor was transported to Vienna, in spite of the long trip (luckily most of the ride was not on the  romanian roads but on the highway), he arrived safely, but his condition is not the best. Unfortunately he has a pneumonia and must be treated and brought to a stable condition of oxygen before entering the surgery. At the moment he is in Intesive care and all the necessary things are done in order to proceed with the operation on Monday.
This surgery is very difficult, the heart must be reconstructed, this will be the first of some future surgeries that are required in order for the baby to be ok, it is estimated to be an over 12 hours operation.
Thank you  to all of you who are supporting Tiplea family, we expect further donations of any kind, but Tudor needs especially your prayers, especially on Monday while he is being operated.

Pctures from yesterday...
























9 comentarii:

  1. Va urez mult mult noroc, o sa ma rog pt Tudor sa fie ingerii cu el. V-am contactat si pe tel. mobil. Doamne Ajuta! Fam. Iliescu (Laura, Tudor & Razvan) din Stuttgart.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste toate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate micutului Tudor, pentru care ne rugam si noi...Sa incheiati cu bine toata aceasta poveste. O calda imbratisare, din partea familiei Gurau G Stela,Radu,Vladut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma rog pentru maine, sa fie totul bine. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va ajute d-zeu sa treceti cu bine peste aceasta etapa.Sunt sigura ca va fi bine, Tudor a demonstrat ca este un copil puternic.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor este un mare luptator. Curaj mamico si taticule, fiti tari si aveti multa incredere in bunul Dumnezeu. El nu ne lasa la greu. Colegii din sucursala Ploiesti se roaga pentru voi toti sa treceti peste incercarea asta grea. Domnul sa aiba grija de voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fie ca Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va lumineze calea, multa sanatate si putere parintilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti cu bine peste greaua incercare la care va supune.Suntem alaturi de voi si ne rugam Lui sa va ajute. va pupam.

    RăspundețiȘtergere