miercuri, 2 noiembrie 2011

Tudor a fost operat - Tudor was operated

Avem vesti bune! Luni Tudor a fost operat, operatia a decurs mai bine decat se asteptau medicii, in loc de 12 ore a durat 6 ore. Operatia a fost inchisa abia dupa 24 de ore, pentru ca asa sunt procedurile (nu cunosc detaliile medicale), iar de azi Tudor a inceput sa se trezeasca din anestezie. Deocamdata semnele sunt bune si medicii sunt optimisti, aceasta a fost practic cea mai grea interventie dintre toate care mai trebuie sa aiba loc.
Insa urmatoarele zile inca sunt critice pentru starea lui, pana se stabilizeaza si medicii isi dau seama care sunt urmatorii pasi care trebuiesc facuti.
Va multumim ca sunteti in continuare alaturi de Tudor si familia Tiplea si mai ales ca veti continua sa va rugati!


We  have good news! On Monday Tudor was operated, the surgery went well and instead of a 12 hours long operation it took only 6 hours. The operation was closed only after 24 hours, because these are the procedures for such situations (I don't know the exact medical explanations), but today Tudor started waking up from anesthezia. For the moment there are good odds for  his situation and the doctors are also very positive, these was the most important and difficult surgery from all that must be done in order for Tudor to be completely healthy. the next few days are also very critical for his condition, until he will be totally stable and the doctors will know exactly what to do next.
Thank you for the support that you give to Tudor and Tiplea family and especially that you will keep on praying for them!

9 comentarii:

  1. Felicitari pentru vestile bune !
    Recuperare rapida !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta! Ne bucuram enorm pt voi si il avem in gand pe Tudor. Fam. Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  3. E ciudat cum lacrimile si durerea poate unii oamenii si sufletele. Anca in zilele de cand am aflat necazul tau toti ne-am unit si ne rugam pentru voi. Nu exista zi in care sa ne intrebam ce face micutul tau. Am dus povestea voastra de la serviciu acasa si de acasa la prieteni astfel ca mii de oameni s-au rugat si inca se mai roaga pentru voi sa va intoarceti cu bine acasa. Asteptam cu sufletul la gura orice veste oricat de mica dar cel mai mult ne-ar bucura sa stim ca Tudor e bine, foarte bine....dati-ne vesti mereu.
    Va suntem alaturi.. Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu totii asteptam vesti de la Anca, tocmai de aceea o sa va scriu ultimul mesaj primit de la ea azi. "A mai trecut o noapte cu bine. Se pare ca azi vor incerca sa i-l lase sa respire singur. Doamne ajuta."

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumim ca ne sunteti alaturi, stim ca rugaciunile noastre, ale tuturor, au fost auzite si Dumnezeu l-a luat in mainile sale pe Tudor si imi doresc sa va pot transmite numai vesti bune de acum inainte. Pana in acest moment Tudor a uimit pe toata lumea cu evolutia sa, si asta este doar datorita lui Dumnezeu care are grija de el in fiecare secunda. Iti multumesc Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  6. cum ii merge lui Tudor? Ne gandim la el.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt tatal lui Tudor , ieri am revenit eu in tara de la Viena , sotia mea a ramas acolo cu Tudor , ce pot sa va spun este ca Tudor se recupereaza usor , usor dupa spusele doctorilor este buna recuperarea dar , se pare ca este de durata si noi ca si parinti trebuie sa avem rabdare , sincer ca si parinte e cam greu sa ai rabdare , dar noi avem si ramanem cu nadejdea doar in Bunul Dumnezeu ca El poate sa il vindece si sa il faca sanatos pe Tudor .

    RăspundețiȘtergere
  8. Taticule stim ca e greu sa ai rabdare ca si parinte dar cu nadejde in Dumnezeu totul o sa fie bine, trebuie sa avem credinta ca Tudor va fi un copil sanatos pana la urma. Speram sa nu mai dureze mult recuperarea si sa auzim numai de bine. Sa stiti ca suntem alaturi de voi si ne rugam pentru Tudor.
    Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana cand Erika va adauga ultimele nouatati in privinta lui Tudor, eu vreau sa va spun ca ceea ce Erika a facut pentru Tudor si familia Tiplea nu a placut cuiva...stim noi cui, drept urmare fetita ei cea mare a facut laringita, cea mica de numai 8 luni a facut si ea. Aceasta a trebuit internata in spital si Erika impreuna cu Estera au petrecut 5 zile in spital...Va indemn sa ne rugam pentru ea si familia ei. Sa ne rugam si pentru Anca se pare ca are unele probleme de sanatate. Despre Tudor stiu ca nu mai este la terapie intensiva, se recupereaza bine si faptul ca o are pe mama lui langa el si pe Dumnezeu, ii face recuperarea mai rapida.

    RăspundețiȘtergere