joi, 20 decembrie 2012

Vești bune și un cadou de la Tudor!

Scumpul nostru Tudor este tot în spital, dar vestea cea mai bună este că i s-a aprobat dosarul de finanțare de la Ministerul Sănătății așa că el este acum pe lista de așteptare.
Până acum s-au strâns aproximativ 23.000 euro, care se vor utiliza pentru tratamentele post transplant, foarte costisitoare de altfel și pentru care nu mai are acoperire prin finanțări (are nevoie de aproximativ 60.000 euro, la un calcul estimativ general făcut de clinică).
Dar ce a fost cel mai important în toată campania care s-a desfășurat și încă se desfășoară este implicarea și solidaritatea oamenilor, eu personal am fost uimită și foarte foarte recunoscătoare pentru toate gesturile voastre, mă plec în fața tuturor și vă mulțumesc din inima mea , a părinților dar mai ales a lui Tudi!
Sunt prea mulți cei cărora trebuie să le mulțumesc, am eu o listă, Anca o listă, la final cred ca va trebui să le compilăm:)
Până atunci vă las să petreceți Sărbătorile alături de cei dragi, nu uitați că sărbătorim Nașterea Mântuitorului, Tudi v-a pregătit un mic filmuleț cu poze de ale lui din acest an!

Vă iubim! Domnul să vă binecuvinteze pe toți!



4 comentarii:

  1. Doamne Ajuta, La multi ani cu sanatate si Tudor sa va aduca multe multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim si dumneavoastra la fel! Sper sa ne auzim in 2013 numai cu vesti bune!!

      Ștergere
  2. Buna seara,
    Sper ca puiutul este bine (atat ca poate fi el acum). Nu am verificat personal dar nu cred ca strica sa verificati info de mai jos.
    IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

    In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie
    independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE
    CORD PENTRU COPII , SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA
    ...DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII
    CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI
    COPIL !
    Site-ul fundatiei este :
    http://www.saveachildsheart.org/

    http://www.saveachildsheart.org/

    Controlati-l singuri.
    Sau se poate suna la redactia Radio Romania unde se pot cere detalii . Se
    asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post
    operator, cazare pentru un parinte.
    Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!

    STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
    ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Ionel Tiplea tatal lui Tudor , va multumim fiecaruia dintre dumneavoastra pentru tot , despre Tudor in acest moment pot sa va spun doar ca este la terapie intensiva relativ stabil dupa ce am trecut din nou prin cateva momente mai grele , si ..............asteptam o inimioara ......

    Cat priveste fundatia si clinica din Israel , pot sa va spun ca in urma cu circa 1 an am trimis si noi un e-mail informativ la aceea ora pentru ca nu stiam mare lucru de transplant si....nici pana azi nu am primit vreun raspuns , ...., dar nu insemana ca nu e o cale optima pentru altii si de ce zic pentru altii si nu pentru noi deoarece Tudor nu este trasnportabil , Tudor are deja finantarea pentru transplant , este deja pe o lista de asteptare aici in Wiena , iar cat priveste campaniile de ajutorare care s-au facut si se mai fac pentru Tudor sunt pentru perioada de post transplant care se ridica undeva la circa 100000 euro si cuprinde tratamentul lunar cu imunosupresoare (care este peste 3000 euro pe luna) , analize de singe in fiecare saptamana , controale lunare la Wiena , cateterism la fiecare 2 luni care sunt din nou circa 4000 euro .......

    va multumesc inca o data in numele familiei mele tuturor celor ce ati fost si sunteti alaturi de noi si va rog sa va rugati in continuare pentru Tudor ca Bunul Dumnezeu sa ii dea multa forta si putere pana va aparea o .........inimioara .......ca de asta are nevoie mare acum Tudor .



    RăspundețiȘtergere