luni, 13 februarie 2012

Urmatoarea operatie a lui Tudor

Acum 3 zile Tudor a implinit 4 luni, e un bebelus absolut superb si cuminte! Dezvoltarea lui este perfecta, creste in mijlocul familiei, inconjurat de enorm de multa iubire si afectiune, cred ca toate acestea sunt ingredientele (alaturi de dragostea lui Dumnezeu) care il fac sa infloreasca  efectiv...E asa de mare minune...acum 4 luni lumea Ancai se naruise complet, insa azi speranta si multumirea este in inima lor, in ciuda oboselii, rutinei, stresului inerent maternitatii (fiecare mamica stie despre ce vorbesc:D), ei stiu sa se bucure de fiecare zi, de fiecare suras a lui Tudor, gest sau progres. Nu va mai zic de fratiorul Vlady, care este suporterul no 1, ii spune povesti toata ziua si il iubeste enorm...sunt o familie absolut minunata si  pur si simplu nu pot sa nu recunosc minunea, mana lui Dumnezeu in toata povestea lor...chiar daca nu crezi in Dumnezeu, cred ca e imposibil sa nu fii sensibilizat. Chiar si medicii romani au fost uimiti de evolutia lui extraordinara, creste foarte bine, are aproape 6 kg si desi sansele lui au fost aproape zero el e un bebe absolut minunat si echilibrat.

Insa mai este un hop de trecut, decisiv si acesta, in 21 februarie va avea loc la urmatoarea operatie pe cord la Viena. Daca prima a fost pentru supravietuire, aceasta va fi importanta pt plastie, definitivare si pentru urmatorii cativa ani trebuie sa asigure pentru Tudor functionarea perfecta a inimioarei lui mici...va rugam sa ramaneti alaturi de aceasta familie minunata. Prima operatie a fost decontata de CAS, parintii au sustinut cheltuielile cu transport, sedere Viena, etc, chiar daca grosul este decontat (slava Domnului!), sunt multe cheltuieli colaterale care necesita in continuare ajutorul vostru, oricat de mic sau nesemnificativ ar putea parea...deci va rugam sa fiti in continuare cu ei, alaturi de ei, in gand, in rugaciune, in suport financiar...vreau sa il vad pe Tudor perfect sanatos si pur si simplu pentru mine personal experienta aceasta a insemnat foarte mult, am vazut puterea credintei in actiune. Par vorbe mari sau fantasmagorice, dar e mai mult de atat, e un Dumnezeu mare in spatele acestei minuni, unul care culmea, lucreaza si azi cu multa putere!!! Sunt foarte mandra de Tudor, Vlady, Anca si Ionel...multumim si bunicelor care sunt alaturi de ei si ii sustin.. e un drum greu, cu :"sens unic" cum ii place Ancai sa spuna, pe care au pornit si vor face tot ce e in puterea lor omeneasca (si peste) pentru a-l vedea pe Tudor sanatos. Va las sa va delectati cu cateva poze mai jos ...:))










3 comentarii:

  1. Frumoase poze si minunate vesti ! Ii dorim multa sanatate si tinem pumnii stransi pentru urmatoarea operatie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati crescut foarte frumos si ne bucuram sa va vedem in toata splendoarea. Va doresc succes pe mai departe si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. asteptam vesti si ne rugam in continuare pt Tudor.

    RăspundețiȘtergere